2016. szeptember 8., csütörtök

A kávé és a DXN kapcsolata



A DXN semmi mást nem tett, mint egyesítette a ganodermát a közkedvelt, napi élvezeti termékkel: a kávéval.

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.
Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások – az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.


A ganodermát régen csak a császárok fogyaszthatták egészségtani, élettani hatása miatt. Ma mindenki hozzáférhet elérhető áron a világ minden táján. És nagyon sokan igénybe is veszik. Különös, hogy a szegényebb országokban sokkal nagyobb létszámban, mint az úgy nevezett fejlett országokban. Lehet, hogy náluk az egészségügy még drágább, mint nálunk? Vagy nyitottabbak a természetes dolgokra és az összefogásra? Ámbár ahogy most haladunk itthon is sokkal olcsóbb lenne a DXN termékeket fogyasztani.... nem beszélve arról, hogy az összefogás sem ártana. De ez csak egy gondolat volt.




A kávét mint jótékony, serkentő hatású növényt már a 9. században említette egy Rhazes (852-932) nevű orvos az Al-Haiwi (A kontinens) című munkájában. A 11. század fordulóján Avicenna (980-1037) az Al-Ganum fit-Tebb (Az orvoslás kánonja) című könyvében már konkrétan említi a kávét; annak élettani hatásait a Rhazes által leírtakkal egyezően mutatja be.


A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.



Egy évtizede a kávé a világgazdaság ötödik legfontosabb terméke volt, ma már második a listán. A százötven kávét termelő ország közül soknak ez az egyetlen meghatározó terméke. A kávéipar kétszázmillió embernek ad munkát világszerte, a gazdaság nagyon fontos mozgatórugója.

Ezekből egyenesen következik, hogy a kávé mint haszonnövény termesztése a világ mezőgazdaságában csaknem olyan fontossággal bír, mint a gabona, a rizs vagy a kukorica termesztése. Pedig a kávé nem alapélelmiszer.




A ganoderma orvostudományi alapjai:

Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a ganoderma a következő alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.

Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
Csökkenti a vérben található lipidek számát, és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat és megakadályozza a trombózist.
Javítja a mellékvesekéreg működését az endokrin-egyensúly fenntartása érdekében.
Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki.
Megakadályozza a szövetsejtek elhalását.
Megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával.
Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait.
Megakadályozza a szervek degenerációját.
Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztaminkibocsátását.
Megelőzi és kezeli a rák kialakulását, és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét.
Normalizál a szövetkárosodás megelőzése érdekében.
Megakadályozza a rákos betegek – embólia miatti – hirtelen elhalálozását.
Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a trombinokat a környező szövetek falán, és csökkenti a rák elleni gyógyszerek blokkolását, erősítve az ilyen szerek hatékonyságát.
Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.

Ezért merem ajánlani mindenkinek, aki olvassa ezt a blogot, hogy bátran próbálja ki a DXN ganodermás termékeit, de legalább a kávét. Hiszen a kávé napi fogyasztási cikk, nem felejtjük el meginni a napi adagunkat és nem hallottam olyat, hogy valaki lemondjon a napi kávéjáról, mert nem telik rá. Előbb mondunk le a cigarettáról, a jobb ételekről, új ruháról vagy más beruházásról.


A budapestiek itt beszerezhetik kávéjukat, de előbb regisztráljanak, mert akkor törzsvásárlók lesznek, rögtön 25%-kal olcsóbban jutnak a termékekhez. Igaz, hogy belépéskor 5.000,- Ft-ot kell fizetni, de szerintem ez olyan összeg, hogy érdemes befektetni. Nem beszélve arról, hogy ez örökös tagságot jelent, nincs semmi kötelező vásárlás, de van felhalmozódó pontrendszer. Regisztráláskor rögtön kapunk egy weboldalt, amivel hírdetni tudjuk magunkat. Ha többet is meg szeretnél tudni, ajánlom nézd meg a honlapomat.

http://www.bazsoka.dxn.hu/



A DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az "Egy Világ - Egy Piac" koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó disztribútornak, hogy közvetlenül szponzoráljon új disztribútort helyi vagy nemzetközi szinten. A DXN, Malajzia piacvezető MLM exportőre.

Van egy álmom: egyre több ember hajlandó megtanulni ezt az MLM rendszert, dolgozni benne és nagyon jól megélni. De azt hiszem, ehhez meg kellene változnia az emberek szemléletének. Ez a rendszer nem azt jelenti, hogy házalunk a termékekkel, hanem azt, hogy fogyasszuk és tovább-ajánljuk. Nem tudom miért tartják nagyon sokan lealacsonyítónak, ha ilyesmivel foglalkoznak, hiszen nap, mint nap ajánlunk ismerőseinknek üzletet, fodrászt, orvost stb., anélkül, hogy ezért valamilyen ellenértéket kapnánk. Akkor miért szégyen az, ha egy jó kávét kínálunk, ami segíti egészségünk megtartását, vagy helyrehozását.




Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több!

Két jó hírem van:
Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét!
Te is meg tudod csinálni!

Egy nagyon fontos jó tanács! Csak akkor kezdj foglalkozni ezzel az üzlettel, ha tudsz benne hinni, ha tudsz érte lelkesedni, ha úgy érzed jó kedvvel tudnád ezt csinálni! Hogy miért fontos ez ennyire? Az én történetemben bővebben olvashatsz róla.

http://www.bazsoka.dxn.hu/az_en_tortenetem




Befejezésül már csak két teendőd van:

Tanulni
Néhány információt magadba szívni, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket már mások elkövettek. Ehhez szintén díjmentesen biztosítunk egy hozzáférést a zárt, értékesítést támogató intranet rendszerbe, ahol minden tudást megtalálsz, ami a sikeredhez szükséges.

Cselekedni
Minél több emberrel megkóstoltatni a kávét, és minél több embernek elárulni a saját weboldalad címét, vagy a webkonferencia szoba linkjét, ahol minden hétfőn termék és üzleti bemutatót tartunk.


http://www.bazsoka.dxn.hu/uzleti_lehetoseg





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése