2016. augusztus 29., hétfő

A ganodermáról...



Hát igen, elég keserves munka a kávét termeszteni. És Li doktor ehhez a kávéhoz adta a ganodermagombát (magyarul: taplógomba), ami nem csodaszer, de csodákat művel. Serkenti szervezetünket a megujulásra.




A ganoderma gombáról rengeteg szakirodalom van, utána lehet nézni, engem csak a végeredmény érdekelt a DXN ganodermás kávéja és termékei.



Na még egy kis visszatekintés:


A kávé Európába érkezésekor már megindult a városiasodás és a polgárosodás folyamata. Az egyre nagyobb teret nyerő polgári életvitel megváltoztatta az étkezési szokásokat is. Az addig általános napi két meleg étkezés elé bekerült a reggeli; a korai ebéd és vacsora a polgári életforma kötött munkaideje miatt későbbre tolódott. Ez az átalakulás gyorsította a kávé térnyerését, mely alternatívát jelentett a rossz minőségű víz, a bódító hatású sör és bor fogyasztására. A józanságot és precizitást igénylő városi foglalkozásokhoz jobban illettek ezek az italok. A kávés vendéglátóhelyek legfontosabb kínálati elemei mind a mai napig a reggeli, délelőtti étkezésekhez kapcsolódnak.

A 17-18. században minden jelentős európai nagyvárosban megjelentek a kávés vendéglátó helyek. Kialakultak a nagy kávékultúrák Bécsben, Németországban, Olaszországban. A kávé egyre szélesebb néprétegek számára vált elérhetővé. Európában a kávéházak társadalmi intézménnyé váltak.

Az 1800-as évek végén, a Nílus expedícióban részt vevők fedezték fel a jóval nagyobb tűrőképességű robusta kávéfajt az Egyenlítő mentén. Mindaddig a kávét az arabica kávéfaj jelentette. Innentől megkezdődött a verseny az ellenállóbb, nagyobb hozamú és koffeintartalmú robusta és a sokkal magasabb érzékszervi minőségű arabica között.

Az olcsóbb robusta kávé mindenki számára megfizethető volt. Az így megnövekedett felvevőpiac gyorsabb és hatékonyabb kávékészítési technológiát követelt. Fejlődésnek indult az eszpresszó-technológia, Olaszországban megnyíltak az első kávébárok.



De mi a helyzet ma? Vannak ismét kávéházak, nagyon sok fajta kávéból választhatunk.


Nekem viszont csak a DXN ganodermás kávé a menő! Hogy miért?


Kiváló termékek, remek üzlet.


Bizonyára kevesen vannak annak tudatában, hogy a naponta elfogyasztott hagyományos kávé mennyire egészségtelen a szervezetük számára? 

Mielőtt még komolyabban belegondolnál az előbbi megállapításba, azonnal a segítségedre sietek, és a kezedbe adom a megoldás kulcsát.
 





EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES, JÓTÉKONY HATÁSÚ, BIO KÁVÉT!




A DXN által gyártott kávék jelenleg a világ egyetlen, bizonyítottan egészséges kávéi.

A kávéban található ganoderma gombának, más néven pecsétviaszgombának, rengeteg pozitív élettani hatása van , és a gyógynövények királyának is nevezik. Japánban és Kínában a hagyományos orvoslásban is használják.
Egyik legfontosabb célunk, hogy mindenkivel megismertessük termékeink kiváló hatását:

* az egészségeseknek, hogy egészségesek is maradjanak,
* a betegeknek, hogy meggyógyuljanak,
* és a betegségbõl felépülõknek, a megfelelõ regeneráció érdekében.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a termékeinkre mindenkinek "egy életen át"szüksége van.

A ganoderma lucidumot tartalmazó ganoderma gomba termesztése, teljesen BIO körülmények között történik, és a késõbbiek folyamán sem kerül semmiféle káros adalékanyag a termékekbe.


Ha még többet is meg akarsz tudni arról, miért választottam ezt az egészséges kávét, nézd meg oldalamat.


http://www.bazsoka.dxn.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése